Meseria în care se câștigă un salariu pe zi. Posturi vacante la Cluj-Napoca

Meseria în care se câștigă un salariu pe zi. Posturi vacante la Cluj-Napoca
| Foto: https://www.evergreenbeauty.edu/

Se spune că ”meseria e brățară de aur”. Un job cu un salariu care variază, în medie, între 600 şi 1.000 de euro net pe lună, chiar e. 

Conform datelor de la platforma de recrutare online bestjobs frizerii pot câștiga chiar și un salariu pe zi, informează zf.ro. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, bonusuri de performanţă, cursuri de perfecţionare şi team-building.

În prezent, 72  de posturi vacante pentru poziţia de frizer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Ilfov şi Cluj-Napoca.

„Frizerul joacă un rol important în industria frumuseţii şi îngrijirii. Munca lui depăşeşte activităţile de tuns şi coafat, implică o serie de abilităţi şi responsabilităţi care contribuie la aspectul fizic, la respectul de sine şi la starea de bine generală a clienţilor.

Meseria de frizer este specifică frizeriilor şi barbershop-urilor unde accentul este pus pe activităţi de tuns, bărbierit, aranjat, iar pentru asta ai nevoie de expertiză tehnică, abilităţile de comunicare şi cunoştinţe despre tendinţe din industria de frumuseţe şi îngrijire.

Este o meserie care presupune multă flexibilitate, dar şi multă muncă. Oferta salarială începe de la 600 de euro şi depăşeşte cu uşurinţă 1.000 euro lunar în cazul unui frizer cu experienţă şi o bază de clienţi formată”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Comenteaza