Ministrul Finanţelor a venit în "regiunea aceasta frumoasă care prezintă lucruri foarte importante" ca să medieze relaţia dintre Finanţe şi afacerişti

Ministrul Finanţelor a venit în
Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, cere la Cluj întâlniri lunare între angajaţii Direcţiilor Finanţelor Publice din regiune şi agenţii economici.

Ialomiţianu a avut la Cluj trei întâlniri - una cu reprezentanţii Direcţiilor Finanţelor Publice din judeţele din Ardeal, o alta cu mediul de afaceri şi o alta cu reprezentanţii PDL, partid din care face parte şi el.

Ministrul spune că s-a întâlnit cu reprezentanţii instituţiilor publice "din regiunea aceasta frumoasă care prezintă lucruri foarte importante pentru noi", dar şi cu mediul de afaceri. "Am vrut să mă asigur că cei din DirecţiileFinanţelor Publice din Cluj şi judeţele limitrofe au înţeles modificările din Codul Fiscal. Le-am atras atenţia că trebuie să îmbunătăţească relaţiile cu mediul de afaceri, să aibă întâlniri lunare, penru că numai aşa putem avea o relaţie foarte bună", a spus el.

Comenteaza