Ministrul Maria Grapini ia pulsul mediului de afaceri din Cluj

Ministrul Maria Grapini ia pulsul mediului de afaceri din Cluj
Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi TurismMaria Grapini participă mâine la o evaluare a oportunităţilor de dezvoltare a mediului de afaceri pentru IMM-uri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural din Cluj. După-masa ministrul se va întâlni cu reprezentanţi ai firmelor / agenţii de turism.

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini va participa mâine, de la 9.30, în sala Europa a Casei de Cultură a Studenţilor, la şedinţa Colegiului Prefectural al judeţului Cluj.

În cadrul şedinţei va fi făcută o evaluare "a oportunităţilor şi posibilităţilor de susţinere şi dezvoltare a mediului de afaceri pentru IMM -uri", conform reprezentanţilor Prefecturii Cluj.

La şedinţă vor participa şi reprezentanţii instituţiilor publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din judeţul Cluj, implicate în organizarea manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României. Reprezentanţii instituţiilor respective vor prezenta stadiul pregătirilor activităţilor specifice pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului programat duminică, 1 Decembrie 2013.

Ministrul Maria Grapini va susţine de la 11.30 şi o conferinţă de presă. După-amiază, de la 15.30 ministrul se va întâlni cu agenţi economici / operatori de turtism din judeţul Cluj, în sala de conferinţe a hotelului Beyfin.

P R O G R A M U L Ministrului Delegat Pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, în Cluj - Napoca,

vineri, 29.11.2013:

- 09.00 - Întâlnire cu prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, la sediul Palatului Administrativ
- 9.30 - Participarea doamnei Maria Grapini la şedinţa Colegiului prefectural
- 11.30 - Conferinţă de presă (Casa de Cultură a Studenţilor - Sala Europa, etaj II)
- 12.30 - Vizită „TETAROM"
- 15.30 - Reuniune cu agenţii economici/operatori de turism din judeţul Cluj (Sala de Conferinţe, Hotel Beyfin)

 

Comenteaza