Mircea Abrudean, fostul prefect al Clujului, intră în Consiliul de Administraţie al Transgaz

Mircea Abrudean, fostul prefect al Clujului, intră în Consiliul de Administraţie al Transgaz

Joi au fost votați membrii în CA-ul Transgaz pentru un mandat de patru luni. Printre ei se află şi fostul prefect al Clujului, Mircea Abrudean. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Mircea Abrudean, fostul prefect al Clujului, ”transferat” la București în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, a ajuns și în Consiliul de Administrație al Transgaz la doar 37 de ani.

Abrudean, fost prefect de Cluj din 2019 şi până în 2021, când a preluat funcţia de secretar general adjunct al Guvernului în urma unei decizii a premierului Florin Cîţu a fost votat joi de acţionarii Transgaz pentru un mandat de patru luni în board-ul companiei de stat, anunţă zf.ro

Din conducerea companiei Transgaz Mediaș mai face parte și Remus Lăpușan, care este președinte al Consiliului de Admninistrație. 

Membrii neexecutivi ai Consiliului de Administraţie au avut o remuneraţie variabilă de 87.610 lei net, iar cele fixe au fost: Nicolae Minea - 83.387 lei, Remus Lăpuşan - 86.363 lei, Bogdan Iliescu - 87.612 lei, Petru Văduva - 87.612 lei (valori de asemenea nete). Un membru în CA -ul Trangaz primește lunar circa 8000 de lei, pentru a participa la ședințe.

Transgaz are 3,4 mld. lei capitalizare, cel mai mare acţionar, cu un pachet de 58,5% fiind statul român prin secretariatul general al Guvernului.​

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza