Video Munca devine mai smart la CBC Cluj cu aplicația „care le face pe toate”. De la mâncare fără stat la coadă, până la yoga și party-uri

Munca devine mai smart la CBC Cluj cu aplicația „care le face pe toate”. De la mâncare fără stat la coadă, până la yoga și party-uri

Angajații care lucrează în birourile de la Cluj Business Campus pot face mai multe operațiuni direct din aplicație fără a mai fi nevoie să piardă timpul cu drumuri inutile sau așteptat la coadă.

Cluj Business Campus a lansat CBCampus APP, aplicația ce reunește toate funcțiunile clădirii de birouri, începând cu cele de bază, precum partea de acces în clădiri și booking si continuand cu functiunile de facility management si evenimente. Utilizatorii pot interactiona cu ecosistemul si comunitatea CBC folosind telefonul.

Faci tot din telefon

Accesul în campus și în birouri a fost și el integrat în aplicație. Intrarea în parking, în clădire și în birou se poate face tot prin aplicație. Este suficient să ai telefonul la tine și porțile de securitate se deschid printr-un gest al mâinii.

Aplicația are, de asemenea, funcțiunile de visitor management și digital mailroom prin care utilizatorii pot gestiona mai ușor sosirea oaspeților sau gestionarea curierilor. Oaspeții nu mai se înregistrează la intrarea în clădire, ci primesc pe email credențiale cu care intră în clădire la ora la care sunt așteptați. La fel, activitatea coletelor care sosesc și pleacă este direct gestionată din aplicație, cu notificări de status pentru fiecare utilizator.

Partea de facility management este și ea integrată în CBCampus app. Practic, utilizatorii ridică tichete și cer soluționarea tuturor problemelor legate de operarea clădirilor direct din app, fiind mereu la curent cu situația rezolvării tichetelor ridicate și având posibilitatea să ofere nota de satisfacție la fiecare tichet.

Componenta de comunitate a aplicației conectează chiriașii cu experiențele campusului

Yoga, mâncare fără coadă direct din aplicație la biroul din Cluj

Aplicația are un marketplace în care sunt listate produse de la toți vendorii campusului și nu numai, unde se găsesc discounturi speciale doar pentru comunitatea de la birou.

Mai mult, prin funcția de preorder & pay utilizatorii își pot comanda și plăti prânzul, abonamentul la sală, cafeaua și ce mai doresc, economisind timp de așteptare și bani.

Nu în ultimul rând, tot în aplicație, utilizatorii se pot înscrie la evenimentele de wellbeing dedicate comunității, de la cluburile de yoga și drumeții, până la evenimente de learning sau petreceri.

Nu a fost omisă nici funcția de socializare, în rubrica de comunitate fiind afișați membrii comunității care doresc asta, grupați pe companiile la care sunt angajați, domeniile de activitate sau interese personale, cu posibilitatea de a lua legătura unii cu alții.

Aplicația care le face pe toate

„Lucrăm la acest proiect din 2016, când am decis să digitalizăm tot ce înseamnă o clădire de birouri și o zi la birou în viziunea noastră. Am vrut de la început un super app care să le facă pe toate și nu am lansat doar câte un modul pe care să clădim în timp. De aceea a durat puțin, dar suntem mândri de rezultat și abia așteptăm să vedem reacția utilizatorilor. Obiectivul nostru este să atragem 60% din oamenii care lucrează în clădirile noastre în aplicație. Pariul nostru este că în viitor nu vor mai exista clădiri de birouri premium fără comunitate și un sistem de operare care să conecteze oamenii cu toate funcțiile și experiențele locului. Mă bucur că acest experiment începe de la Cluj-Napoca, la Cluj Business Campus”, transmite Vlad Buzoianu, CEO CBC și product designer CBCampus APP.

Funcționalitățile diverse și complementare oferite de CBC reduc semnificativ nevoia de deplasare a rezidenților, iar împreună cu evenimentele dedicate comunității, echipa CBC urmărește să încurajeze interacțiunea dintre membrii acesteia. Aceasta este viziunea CBC pentru viitorul muncii hibride, strategie îmbrățișată de tot mai multe companii.

Aplicația este dedicată exclusiv persoanelor care lucrează în clădirile CBC.

Cluj Business Campus din Cluj-Napoca este o investiție totală de 27 de milioane de euro. În cei peste 30.000 mp sunt găzduite birouri, apartamente, restaurant, cafenele, rooftop bar, teren de sport, sală de fitness, parc, o grădiniță și o școală cu curriculum internațional, o clinică medicală și un studio de podcasting. În prezent, campusul este la un grad de ocupare de 100%, printre companiile care ai sediul aici se numără AROBS, SAP, DeLonghi, Bitdefender, Tecknoworks.

Comenteaza