New City Eroilor: Primul ansamblu care oferă parcări cu priză pentru maşini electrice!

New City Eroilor: Primul ansamblu care oferă parcări cu priză pentru maşini electrice!
Poza noua 25.05.2018
Poza noua 25.05.2018
Poza noua 25.05.2018
Poza noua 25.05.2018
New City Eroilor: Primul ansamblu care oferă parcări cu priză pentru maşini electrice!

Drumul spre vest trece prin Floreşti, iar prima oprire este la New City Eroilor – ansamblu rezindenţial compus din 5 clădiri cu 470 apartamente de 1, 2 şi 3 camere, având suprafeţe cuprinse între 37 şi 76.8 mp.

Este primul ansamblu rezidential din Floresti care ofera un nivel de trai occidental – potrivit oricarei familii. Aici găsiţi locul care devine “acasă”.

Ne-am impus de la inceput un standard înalt de confort, care se transpune in tehnologiile, materialele și finisajele proiectului. De asemenea punem la dispozitia dumneavoastra lifturi cu soft si design modern.

Apartamentele se predau în stadiu finisat si semifinisat, acest lucru însemnând tencuieli şi strat de glet care va permite ulterior alegerea culorii preferate, şapă, tâmplărie Rehau cu profil format din 5 camere şi 3 foi de sticlă. Finisajele sunt alese cu grija, acestea avand o nota de naturalete.

Complexul nostru este compus din 5 cladiri cu:

- 22 apartamente cu 1 camera cu o suprafata utila intre 41 mp si 43 mp
- 84 apartamente cu 2 camere cu suprafate utile de la 45 mp la 57 mp
- 42 apartamente cu 3 camere cu suprafate utile de la 67 mp la 76 mp

Locuinţele dispun de centrală termică Ariston, calorifere, uşă metalică la intrarea în apartament, instalaţii electrice, termice şi sanitare toate trase la poziţie. Balcoanele şi terasele sunt finisate, accesorizate cu balustrade şi placate cu plăci ceramice antiderapante (pentru îngheţ).

Ansamblul rezidenţial beneficiază de 490 de locuri de parcare, din care 150 subterane. Tot aici gasiti spaţii verzi cu parcuri şi locuri de joacă pentri copii pe o suprafață totală de 4000 mp. Locurile de joaca pentru copii vor fi amenajate intr-un intr-un alt mod fiecare, oferind o persoanlitate diferita fiecarui parc.

Avand in vedere ca pentru noi siguranta locatarilor noștri este pe primul loc, am hotarat sa avem acces controlat la toate spaţiile şi supraveghere video 24 din 24 de ore.

New City Eroilor este situat departe de aglomeratia oraşului (la 15 minute de centrul municipiului Cluj-Napoca) , însă în proximitatea unor facilităţi extrem de importante pentru clujeni: grădiniţă, şcoală, liceu la doar 2 km distanţă; oficiu poştal la 500 m distanţă; sediul Poliţiei Floreşti la 1.3 km distanţă; staţia ISU-Smurd Floreşti se află la 20 m depărtare; Primăria la mai puţin la 1.3 km; iar VIVO Mall Cluj Napoca la doar 5.4 km. De asemenea, viitorii locatari vor avea acces facil la mijloacele de transport (autobuz şi taxi), piaţa de legume şi fructe din localitate, numeroase supermarketuri la doar 200m distanţă, sală de fitness în imediata vecinătate a ansamblului, saloane de înfrumuseţare, florării, restaurante, toate în apropiere sau pe strada Eroilor sau Sucursala Banca Transilvania la 1.5 km, dar şi un ATM în apropierea Pieţei Floreşti.

Cei interesaţi de achiziţia unei locuinţe au la dispoziţie modalităţi de plată personalizate nevoilor lor, iar vânzările se fac direct de la dezvoltator, eliminând comisioanele la terţi şi rezultând preţuri competitive.

Mai multe informaţii găsiţi pe adresa noastră www.go-west.ro

 

Comenteaza