Eforturile românilor din linia întâi, recunoscute pe cutiile de lapte

Eforturile românilor din linia întâi, recunoscute pe cutiile de lapte

Noua campanie “Cinste Vouă!” a companiei clujene de lactate Napolact, mulțumeşte eroilor acestei perioade: medicii, livratorii, oamenii din fabrici, lucrătorii din magazine, dar şi familiilor acestora.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Începând din luna august şi până în octombrie inclusiv, Napolact va avea pe piaţă noi ambalaje pentru lapte (atât ecologic, cât și convențional, atât la cutie, cât și la pet), ambalaje ce fac parte din noua campanie a brandului, „Cinste Vouă!”.

Aceasta celebrează eroii perioadei de pandemie, cei care s-au aflat în linia întâi în combaterea ei: medicii, livratorii, oamenii din fabrici şi lucrătorii din magazine. În consecinţă, noile ambalaje vor avea meserii şi roluri sociale schiţate pe ele - medici, casieri, livratori, oamenii legii, lucrători în fabrici - pe ambalajele laptelui convenţional.

Mai mult, campania onorează şi eroii care au avut mai puţină vizibilitate în aceste vremuri, dar care o merită din plin - mame, taţi şi bunici vor figura pe ambalajele laptelui ecologic.

De la începutul pandemiei FrieslandCampina România a donat peste șapte tone de produse Napolact către asociații din Cluj și Mureș, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș. În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul Victor Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar şi Spitalul Colțea.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza