Nouă companie clujeană la bursă. Grup Șapte emite obligațiuni de 2 milioane de lei

Nouă companie clujeană la bursă. Grup Șapte emite obligațiuni de 2 milioane de lei

Obligaţiunile agenţiei de publicitate Grup Şapte România (GSR) vor intra la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori Bucureşti (ATS-BVB), în 18 ianuarie, operaţiunea fiind intermediată de Ieba Trust.

BVB a informat că emisiunea este formată din 20.000 de obligațiuni, garantate, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 de lei și o scadență de trei ani, în valoare de 2 milioane de lei. Rata anuală a dobânzii este fixă, de 10% pe an, plătibilă semestrial. Operațiunea a fost realizată de Ieba Trust în calitate de consultant autorizat.

GSR este primul emitent de obligațiuni ce listează în 2019 astfel de instrumente financiare pe ATS. Aceasta este a doua agenție de activare de brand din România și operează pe piaţa de merchandising (aranjarea produselor la punctul de vânzare pentru a fi cât mai vizibile cumpărătorilor).

Ea are 138 de angajați în echipa permanentă, 308 merchandiseri și 40 de consultanți de vânzări, iar în fiecare lună lucrează cu 1.000 de colaboratori pe bază de proiect. În portofoliul său de clienţi se numără companii precum Nestle, Unilever, Albalact, AVON, L’Oreal, LG, Delaco, Leroy Merlin, Beko, Arctic, Philips, Cotnari, Vodafone, Star Foods, Huawei, Lidl, Carrefour.

Societatea a avut în 2017 afaceri de 37 de milioane de lei și un profit net de 660.300 de lei, iar numărul de angajaţi a scăzut de la 552 la 469 față de anul precedent, conform Termene.ro. Asociații societății sunt Corina Aura Chiorean (99,03%, 117.300 părți sociale) și Georgeta Paler-Groșan (0,97%, 1.150).  

Comenteaza