Noul centru Fan Courier de la Cluj, blocat de autoritățile locale

Noul centru Fan Courier de la Cluj, blocat de autoritățile locale

Strategia Fan Courier de ridicare a unui sediu modern la Cluj a fost zădărnicită de poziția autorităților de aici, conform conducerii operatorului de curierat.

Planul de investiții includea construirea acestui sediu nou la Cluj-Napoca, proiect ce se află de mai mulți ani în faza de documentare și autorizare, însă Cornel Morcov, Chief Commercial Officer al Fan Courier, a precizat că a fost întârziat de către autoritățile locale.

Tot pe lista investițiilor se află și extinderea hubului de la Brașov, dar și dotarea cu sisteme de sortare automate pentru cele mai importante filiale, conform Wall Street.

Pandemia de coronavirus a făcut ca activitatea companiei să treacă prin două faze. Într-o primă fază, schimbarea obiceiului de consum a generat o contracție a volumelor. Când curba de panică s-a ameliorat, a urmat o creștere de peste 30% a volumelor transportate față de anul trecut, creștere menținută și în iunie.

Nefiind afectată direct de pandemie, compania nu a accesat stimulentele economice pregătite de guvern. Opțiunea plății cu cardul a fost introdusă în anii trecuți. Anul acesta va fi schimbată întreaga gamă de PDA-uri (Asistent Digital Personal), migrând către o tehnologie mult mai nouă. Aceste PDA-uri vin și cu o nouă aplicație pentru curieri, menită să le crească productivitatea.

Comenteaza