Noul hub Fan Courier de la Cluj va costa 7 milioane de euro

Noul hub Fan Courier de la Cluj va costa 7 milioane de euro

Cel mai mare operator de curierat din România a programat investiții de 20 de milioane de euro anul acesta, dintre care o parte consistentă va merge la Cluj.

Una dintre cele mai importante investiţii din bugetul alocal pentru acest an este reprezentată de hubul de la Cluj-Napoca. Acesta urmează să fie dat în funcţiune până la finalul anului. Investiţia în noul hub este estimată la 7 milioane de euro, conform ZF. Liderul pieţei locale de curierat, a ajuns la afaceri de 1 miliarde de lei, după un avans de 27% faţă de anul anterior, ca urmare a majorării activităţii generate de comerţul online în contextul pandemiei.

„Din cauza restricţiilor impuse, multe businessuri s-au reorientat către vânzările exclusiv online, consumatorii au ales să folosească mai mult şi mai des serviciile de curierat, astfel că activitatea noastră curentă a fost luni de zile comparabilă cu vârfurile de sărbători sau Black Friday.

Ne aşteptam la o creştere mai mare decât estimările iniţiale şi chiar la depăşirea pragului de 1 miliard de lei. Acum, odată cu încheierea exerciţiului financiar pentru anul trecut, rezultatele financiare confirmă efortul excepţional făcut de echipa noastră pe tot parcursul anului trecut. În 2020, afacerile au depăşit 1 miliard de lei“, spune Felix Pătrăşcanu, managing partner al Fan Courier.

Comenteaza