Noul spital de copii, atu imobiliar în Borhanci

Noul spital de copii, atu imobiliar în Borhanci
Inițiatorii proiectului rezidențial mizează pe proximitatea viitorului spital | Foto: Erich Bergel
Noul spital de copii, atu imobiliar în Borhanci
Noul spital de copii, atu imobiliar în Borhanci

Viitorul Spital Pediatric Monobloc (SPM) din Cluj-Napoca este folosit ca argument în fața potențialilor cumpărători de către dezvoltatorii unui nou ansamblu rezidențial din cartierul Borhanci.

“SPM, în imediată vecinătate a ansamblului nostru. Doriți o investiție garantată sau să vă mutați într-o zonă în continuă dezvoltare? Sunați pentru a vedea oferta noastră de apartamente” este anunțul formulat de către dezvoltatorii Erich Bergel Residence (EBR).

Aceștia au inserat și o planșă prezentată de către Consiliul Județean (CJ) Cluj la momentul anunțării proiectului din sectorul medical. Ansamblul rezidențial din Borhanci este compus din vile cu apartamente de 2-3 camere, de 53-81 mp, cu predare în acest an.

La parterul locuinţelor colective din EBR se află proiectate grădini verzi. Prețurile de vânzare se cifrau între 76.000 și 112.000 de euro pe portalul Imobiliare.ro. Accesul în incinta cartierului se realizează din două artere rutiere: Borhanciului şi Romul Ladea.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj, și rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Cornel Cătoi, au semnat actele de predare-primire a terenului unde se va construi SPM. Unitatea sanitară va reuni toate secțiile actualului spital de copii, care își desfășoară activitatea în 14 clădiri aflate în nouă locații diferite.

Comenteaza