Video NTT DATA, partener al turneului de golf The Open 2021

NTT DATA, partener al turneului de golf The Open 2021

Furnizorul de servicii și soluții software NTT DATA este partenerul prestigioasei competiții și oferă informații și statistici în timp real.

În perioada 11-18 iulie 2021, la Royal St. George’s Golf Club are loc ediția cu numărul 149 a turneului The Open. Competiția face parte din PGA Tour, European Tour și Japan Golf Tour. Cei 156 de jucători înscriși în turneu se luptă pentru premii totale de 11,5 milioane de dolari, iar câștigătorul va pleca acasă cu aproximativ 2 milioane de dolari.

Printre partenerii The Open 2021 se numără și furnizorul de servicii și soluții software NTT DATA. De-a lungul competiției, NTT DATA oferă date, informații și statistici în timp real în legătură cu desfășurarea evenimentului.

NTT DATA The Open 2021

NTT DATA analizează și publică informații în timp real despre modul în care jucătorii lovesc, precizia cu care lovesc, dar și cele mai ușoare moduri în care loviturile pot fi realizate. În plus, statisticile sunt actualizate în timp real.

NTT DATA The Open 2021

Totodată, NTT DATA creează pentru The Open 2021 animații 3D și clipuri video, în care evoluțiile jucătorilor sunt analizate în detaliu. Mai mult, imaginile din timpul competiției sunt postate online cu explicații foto detaliate și, în plus, fotografiile de arhivă însoțesc restul conținutului.

Comenteaza