Nume grele vehiculate pentru ediția aniversară Untold X. Billie Eilish, Ed Sheeran sau Pink ar putea veni la Cluj în 2025

Nume grele vehiculate pentru ediția aniversară Untold X. Billie Eilish, Ed Sheeran sau Pink ar putea veni la Cluj în 2025

De abia s-a terminat a noua ediție Untold, iar deja există speculați cu privire la artiștii care vor urca pe scenă la ediția aniversară cu numărul 10.

Nu s-a terminat bine ediția a noua de UNTOLD, una reușită din toate punctele de vedere, că deja spectatorii prezenți la Cluj se întreabă care vor fi numele grele, headlinerii care vor încinge atmosfera pe Cluj Arena sau în BT Arena la ediția aniversară din 2025.

Afaceri-news a documentat cine are deja programate concerte în vara anului viitor cât mai aproape de Cluj-Napoca sau cel puțin în Europa. Pe lista celor care au concerte în zonă se regăsesc nume fabuloase, artiști de top care ar merita să călătoriți mulți kilometri ca să-i vedeți cel puțin o dată în viață.

Reamintim faptul că numele vehiculate aici sunt doar niște speculații. La conferința de presă dinaintea celei de-a noua ediție, organizatorii Untold nu au dezvăluit nimic concret, doar au spus că vor fi vedete din top 3-5 mondial la Untold X.

Billie Eilish, Ed Sheeran sau Pink printre numele mari vehiculate pentru Untold X

Iar pentru că UNTOLD nu mai este doar un festival al muzicii de DJ, cum excelent au „virat” organizatorii și spre alte genuri muzicale mai ales la ultimele două ediții ale festivalului, am studiat oferta turneelor marilor trupe pop-rock pe care orice gazdă s-ar mândri să le aibă în show-uri live ample considerate magnet pentru public.

Să începem cu Ed Sheeran, pop-rockerul britanic care a anunțat deja foarte multe date exacte pentru 2025. Și, ce să vezi? În perioada UNTOLD, care va avea loc în primul sau al doilea weekend de august, Ed Sheeran se va afla în turneu activ între Zurich (Elvetia, 2 august), Bruxelles (Belgia, 8 august) și Wroclaw (Polonia, 16 august). Așa că șansele de a-l aduce la Cluj sunt cele mai mari dintre artiștii enumerați în prezentul material. Asta chiar dacă britanicul concertează deja în România, pe Arena Națională din București, în 24 august anul acesta. Dar The Mathematics Tour continuă și mai activ în 2025, când Clujul ar putea fi adăugat pe lista artistului la ediția aniversară UNTOLD.

Potrivit sursei citate, Sheeran, în vârstă de 33 de ani, va călători prin Europa începând cu luna mai a anului viitor, cu spectacole în Spania, Franța, Italia, Germania, Norvegia, Elveția, Belgia, Polonia, Suedia și Danemarca. Și, de ce nu, din nou România!

Turneul +-=÷× al lui Ed Sheeran, cunoscut și sub numele de Mathematics Tour, care a început în 2022, a luat deja cu asalt Australia, Noua Zeelandă, având spectacole sold-out și în Marea Britanie, cu un megacâștig de peste 400.000 de lire sterline pe zi.

Billie Eilish sau fenomenul pentru care întreaga Europă Centrală ar merge la Cluj
Billie Eilish Pirate Baird O’Connell este un fenomen în muzica zilelor noastre. Artista și compozitoarea americană a câștigat atenția publicului în 2015 cu single-ul ei de debut „Ocean Eyes”, scris și produs de fratele ei Finneas O’Connell, cu care colaborează în muzică și spectacole live. În 2017, ea și-a lansat primul EP (extended play), Don’t Smile at Me. De succes din punct de vedere comercial, acesta a ajuns în top 15 al clasamentelor de discuri în numeroase piețe muzicale ample, inclusiv în SUA, Marea Britanie, Canada și Australia.

Eilish este o artistă prolifică ce a primit multiple distincții, inclusiv nouă premii Grammy, două premii American Music Awards, două Guinness World Records, trei MTV Video Music Awards, trei Brit Awards, două Golden Globe Awards și două Oscaruri. De notat că este al doilea artist din istoria premiilor Grammy care a câștigat toate cele patru categorii generale – Artistul anului, Albumul anului, Piesa anului, precum și Cel mai bun artist nou-venit – și toate în același an!

Billie Eilish este, de asemenea, prima persoană născută în secolul XXI care câștigă un Oscar și cel mai tânăr câștigător de două ori a premiilor Academiei Americane de Film.

Feblețea generației Z este în turneu toamna aceasta în SUA și Canada, dar are deja multiple date exacte anunțate în Europa, începând de la finalul lunii aprilie, când va debuta în turneul european în Stockholm, Suedia, cu două concerte consecutive pe Avicii Arena.

Urmează Norvegia, Danemarca, Olanda, Germania, Cehia, Polonia, Austria, Italia, Spania, iar finalul lunii iulie o va găsi pe artistă pe teritoriu european, în Marea Britanie și Irlanda, ultimele date certe din turneul Hit Me Hard and Soft fiind 26 și 27 iulie, în Dublin, pe 3Arena. Așadar, cu speranțe mari ca primul weekend de august 2025 să fie prezentă pe Cluj Arena. Sau nu merită UNTOLD un oaspete de asemenea anvergură la ediția a zecea?

Inegalabila P!NK urcă din nou pe scenă în 2025 și vă spunem cu certitudine că nu este vorba despre un turneu oarecare, ci despre o călătorie muzicală de înaltă tensiune prin hiturile sale de top care au „incendiat” scena pop-rock.

Dacă în vara și toamna lui 2024 artista americană se concentrează pe zeci de concerte în SUA și America de Nord, anul 2025 va fi dedicat Europei și Asiei. Cu toate că nu există încă date exacte comunicate în mod oficial de staff-ul artistei pentru turneul european, acesta este o certitudine. Și ce ar fi mai frumos la UNTOLD X ca într-o seară de weekend cald de august să răsune pe mainstage-ul din Cluj Arena hiturile Just Give Me a Reason, Try, Raise Your Glass, So What sau Trustfall, cel care dă numele albumului lansat în 2023 și promovat momentan în SUA.

Comenteaza