O clinică privată a devenit partener al clubului CFR Cluj

O clinică privată a devenit partener al clubului CFR Cluj

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj-Napoca a anunțat că Union Medical, o clinică din sistemul privat, a devenit partener al acestuia.

Union Medical este o clinică din cartierul clujean Mănăștur care a luat naștere în 2012, sub numele inițial de Policlinica Union. Aceasta este specializată în servicii de medicină a muncii. Clinica avea 20 de angajați și 35 de colaboratori.

În urma creșterii numărului de specialități medicale și a capacităților de tratament, a numărului de analize efectuate și de consultații, policlinica a devenit Clinica Union Medical, dublându-și suprafața, de la 400 mp la 800 mp, pentru servicii cât mai aproape de standardele europene.

Ca sponsori și parteneri ai echipei campioane a României figurează, pe website-ul acesteia, NTT DATA, BNB, Agrosel, Nike, Casa Pariurilor, Torry Milano, Izvorul Minunilor, Reco Sport, Papilion, Farmec, OMP și Reea, Fleximobil Hot.

În această toamnă clubul clujean a informat că va angaja un director de marketing, un director tehnic și un web specialist pentru a-și mări echipa administrativă. CFR a câștigat de șase ori titlul de campioană națională. La începutul anilor 2000, clubul aflat în Divizia C a fost preluat de omul de afaceri Arped Paszkany și după numai câteva sezoane a promovat în Divizia A.

În 2008, sub conducerea antrenorului Ioan Andone, a obținut eventul, câștigând pentru prima dată campionatul și Cupa României. În 2018, redevine campioana României pentru a patra oară, după o pauză de șase ani, reușind să cucerească și următoarele două titluri, în 2019 și 2020.

Echipa evoluează pe Stadionul Dr. C. Rădulescu, arena cu 24.500 de locuri. Ca finanțator apare Ion Varga, iar ca președinte, Marian Băgăcean, antrenorul principal al acesteia fiind Dan Petrescu.

Comenteaza