O companie de cercetare și analiză de date deschide un nou birou la Cluj: „Suntem mândri de succesul și de creșterea pe care am avut-o aici”

O companie de cercetare și analiză de date deschide un nou birou la Cluj: „Suntem mândri de succesul și de creșterea pe care am avut-o aici”
| Foto: wellpack.org

Evalueverse, compania globală care oferă servicii de de cercetare şi analiză de date, va inaugura un nou birou în Cluj-Napoca. Firma este prezentă pe piața din România de 12 ani.

Evalueserve, compania globală specializată în servicii de cercetare şi analiză de date, inaugurează vineri, 2 septembrie, noul birou din Cluj-Napoca, conform unui comunicat remis redacţiei. La 12 ani de la începerea activităţii în România si inaugurarea primului birou, extinderea biroului local Evaluserve din Cluj marchează dezvoltarea susţinută a companiei în regiune, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Conform susrsei citate, centrul de excelenţă Evaluserve din România este cel mai mare centru din Europa şi are un rol critic în planul de dezvoltare strategică a companiei. Numărul angajaţilor Evaluserve România s-a dublat în ultimii doi ani datorită dezvoltării accentuate a produselor şi serviciilor sale pentru sectoarele financiare, de tip corporate şi pentru clienţii săi din sfera serviciilor profesionale, precum şi a dezvoltării produselor şi serviciilor de analiză de date şi a tehnologiilor de inteligenţă artificială (AI).

Noul birou din Cluj reprezintă un simbol al extinderii noastre pe continentul European, care a determinat implicit dezvoltarea operaţiunilor noastre din România. Cu ajutorul echipei locale, nu putem spune decât că ne întărim perspectivele de dezvoltare prin serviciile şi produsele de calitate pe care le oferim", a declarat Nand Gangwani - COO-ul Evalueserve.

Dorin Badea, Managerul centrelor de cercetare din România a declarat următoarele: „Sunt mândru de succesul şi creşterea pe care am cunoscut-o în România, şi mai ales de cea de la Cluj. Deschiderea acestui birou nou reprezintă un pas important în dezvoltarea operaţiunilor noastre din România, ceea ce ne stimulează să atragem şi mai multe talente de top de acum încolo".

Cu ocazia inaugurării noului birou extins, vineri, 2 septembrie, Evalueserve va organiza un panel de discuţii despre economia României precum şi subiecte legate de domeniul tehnologic, financiar şi cel al serviciilor profesionale, menționează sursa citată.

Panelul va fi susţinut de reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ale mediului academic: dl. Dan Tarcea, vice-primar al oraşului Cluj-Napoca, dl. Răzvan Valentin Mustaţă, decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj.

România are o ofertă robustă de specialişti în domeniul digital şi cel de IT, iar acest lucru conferă Evaluserve posibilitatea de colaborare cu aceştia pentru clienţii din întreagă Europă. Cu cele 11 universităţi pe care le găzduieşte, oraşul Cluj-Napoca oferă absolvenţi foarte bine pregătiţi, iar acest lucru este de o importanţă deosebită pentru domeniile în care activează Evaluserve - analize de date, tehnologii de inteligenţă artificială pentru clienţii din sectoarele bancare (cu precădere cele de risc şi complianţă), din sectoarele serviciilor profesionale, a celor de tip corporate şi de cercetare pentru investiţii.

Anul trecut, Evalueserve a deschis un birou la Bucureşti cu scopul de a atrage noi experţi supra-specializaţi. In 2022, birourile Evaluserve din România au obţinut certificarea Great Place to Work, se menţionează în comunicat.

Evalueserve a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 24.753.236 milioane lei și un profit de 2.036.032 mil. lei, iar compania avea un număr mediu de 151 de angajați, potrivit datelor de pe termene.ro.

Comenteaza