O companie din Cluj va furniza servicii de telemedicină pentru angajați

O companie din Cluj va furniza servicii de telemedicină pentru angajați

Furnizorul de abonamente medicale pentru angajați SanoPass București și Telios Cluj au semnat un parteneriat consiliere medicală nelimitată prin telemedicină în abonamente medicale pentru angajați.

SanoPass, un startup fondat în 2019, emite abonamente medicale de prevenție oferite de angajatori că beneficii pentru angajați, în 200 de clinici și cabinete medicale independente din București, Ilfov și județele limitrofe, conform Wall Street. Abonamentele se adresează întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) și persoanelor cu profesii liberale, care pot oferi angajaților acces la servicii medicale (consultații, investigații și analize medicale).

Abonații își pot face programări în orice cabinete medicale sau clinici partenere, având libertatea de a alege în funcție de proximitate sau de preferințele personale. Angajații intră în aplicație pentru a discuta cu un asistent medical calificat, iar apoi cu un medic specialist care soluționează problema, oferind diagnostic și plan de tratament. Pentru a monitoriza evoluția stării de sănătate, este apoi apelat de un specialist Telios în 48 de ore de la consultație.

Abonamentele medicale sunt printre cele mai utilizate beneficii extrasalariale în România, făcând parte din pachetele de beneficii a 1,6 milioane de angajați. "Abonații vor putea suna oricând au o problemă de sănătate, de oriunde se află – de acasă, de la birou, din delegație sau din vacanță. Vor avea acces nelimitat la un medic specialist, care le poate oferi consiliere în română, engleză sau maghiară”, declară Andrei Vasile, cofondator al SanoPass.

Telios Cluj oferă servicii la nivel național și are o echipă extinsă de medici generaliști, pediatri și specialiști. Aceasta acoperă nevoile de consiliere medicală la distanță și deservește atât companii, cât și asiguratori de viață și sănătate, care oferă servicii de telemedicina clienților asigurați.

“Telemedicina este un pilon de bază în viitorul sistemului de îngrijiri medicale, peste tot în lume. Consultațiile prin telefon, aplicații mobile sau e-mail nu se substituie vizitelor clasice la medic, acolo unde acestea sunt necesare, ci degrevează sistemul medical de volumul enorm de muncă alocat afecțiunilor ușoare, de rutină. Medicii noștri consultă, pun diagnostic și scriu rețete medicale pentru orice afecțiuni de rutină”, a spus Adrian Danciu, director medical al Telios.

Comenteaza