O companie multinaţională demarează la Cluj o amplă caravană de recrutare

O companie multinaţională demarează la Cluj o amplă caravană de recrutare
Compania Bosch Rexroth demarează sâmbătă, la Cluj, caravana de recrutare „Enter the Bosch world”.

 

Campania se va desfăşura între 7 şi 14 martie în trei oraşe din Transilvania şi are ca scop promovarea oportunităților de carieră din cadru celei mai mari locații ale companiei din ţară, cea de la Blaj. 

În Cluj-Napoca, evenimentul de debut ala cesteia va avea loc între orele 15:00 şi 20:00 în Piaţa Unirii, sub mesajul "Enter the Bosch world and innovate your career!" (Intră în lumea Bosch și inovează-ți cariera!".

Caravana se adresează specialiștilor, studenților sau masteranzilor interesaţi să-şi facă o carieră în interiorul companiei. Până la sfâşitul anului Bosch doreşte recrutarea a peste 300 de angajați, în timp ce la finele lui 2020, firma are în plan să aibe 2.000 de angajați.

"Reprezentanții filialei Blaj la evenimentul din Cluj-Napoca vor fi managerii de top, printre care Werner Richter, general manager Bosch Rexroth în România și manager tehnic al fabricilor
din Blaj, precum și specialiști resurse umane"
, au precizat organizatorii caravanei.

În Blaj, grupul activează din 2007, cu două unități de producție pentru tehnica liniară și o unitate de producție în domeniul automotive, urmând ca în acest an să fie inaugurat un centru de
cercetare și dezvoltare pentru tehnologia auto.

Comenteaza