O firmă clujeană angajează 25 de programatori. Vezi unde te poţi înscrie

O firmă clujeană angajează 25 de programatori. Vezi unde te poţi înscrie
Un număr de 25 de joburi sunt scoase la bătaie de o firmă clujeană de programare, la târgul de joburi Jobshop care are loc mâine şi joi.

Jobshop se desfăşoară la sediul Universităţii tehnice din Cluj-Napoca, de pe strada Constantin Daicoviciu. "Oferim posturi de programator junior tinerilor care ştiu germană şi îşi doresc o carieră în tehnologiile Java, .Net sau ABAP. Se vor organiza intern traininguri pentru acumularea de cunoştinţe şi fiecare nou coleg va beneficia de un "mentor" care îl va ajuta să se integreze atât din punct de vedere profesional cât şi în ceea ce priveşte mediul EBS", a explicat responsabilul de recrutare al EBS, Bianca Szedlak.


Conform acesteia, numărul mare de angajări în EBS de anul acesta se datorează extinderii portofoliului de clienţi, creşterea numărului de proiecte software şi câştigarea statutului de "Preferred Supplier" al unui lider mondial în produse şi solutii software. EBS România are peste 400 de angajati şi colaboratori externi, dintre care 70% sunt vorbitori de limba germană.

Comenteaza