O firmă de echipamente electrice din Cluj angajează 20 de ingineri şi tehnicieni în 2013

O firmă de echipamente electrice din Cluj angajează 20 de ingineri şi tehnicieni în 2013
O companie de echipamente electrice deschisă cu capital francez în Cluj, în urmă cu zece ani, vrea să angajeze 20 de ingineri şi tehnicieni în acest an şi să ajungă astfel la 100 de salariaţi. Compania a împlinit ieri zece ani de activitate în România, iar la eveniment a venit şi ambasadorul Franţei.

Directorul general al firmei Energom, Pascal Fesneau, este şi consul onorific al Franţei la Cluj. Energom plănuiește să angajeze în acest an încă 20 de ingineri și tehnicieni, punând accent pe promovarea francofoniei și a oportunităților de angajare pentru tinerii cu studii tehnice și cunoștiințe de limbă franceză, ajungând la peste 100 de angajați în 2013.

"Sunt locuri de muncă la Cluj-Napoca. Automatizări, electrice, mecanice, materiale plastice sunt doar câteva dintre domeniile industriale unde există cerere pentru tineri calificați. Să nu neglijăm învățământul tehnic și învățământul francofon. Inginerii, tehnicienii și informaticienii francofoni au oportunități reale în țară și în străinătate" a declarat Fesneau.

Acesta a chemat ieri mai multe personalităţi la sediul firmei pe care o conduce, pentru a marca zece ani de activitate - Philippe Gustin, ambasadorul Franței la București, primarul Emil Boc, Thierry Carte - directorul Grup Peintamelec, Christophe Pomez - directorul IF Cluj, senatorul Alexandru Cordoș, Wouter Reijers - consul onorific al Olandei la Cluj, Augustin Feneșan - președinte APM Cluj, Herea - președintele Clubului Francofon de Afaceri din Cluj, Ludger Thol - Președinte Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord și alții.

 

Comenteaza