O firmă de IT din Cluj angajează 350 de persoane în 2011, 60 la Cluj

O firmă de IT din Cluj angajează 350 de persoane în 2011, 60 la Cluj
O companie clujeană de software anunţă că va angaja peste 350 de persoane în următorul an şi că va depăşi, în ţară, numărul de 650 de salariaţi.

Endava intenţionează să angajeze peste 350 de persoane în România, depăşind 650 de angajaţi la nivel naţional în următoarele 12 luni. Cele mai multe angajări sunt anunţate în Iaşi şi Bucureşti. Campania de recrutare face parte din strategia grupului britanic, care şi-a propus ca până la sfârşitul lui iunie 2012 să atingă 1.000 de angajaţi în toate filialele.


Endava este prezentă pe plan local cu birouri la Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, cu un număr total de 310 angajaţi. Cel mai mare birou al companiei se află la Cluj-Napoca, unde lucrează peste 180 de angajaţi, urmat de biroul companiei din Iaşi, cu aproximativ 120 angajaţi. La Bucureşti, Endava deţine un centru de coordonare regională şi consultanţă, unde sunt 10 angajaţi.


În Iaşi, Endava va avea 50 de noi angajaţi până în decembrie . Pentru biroul companiei din Cluj-Napoca vor fi recrutate aproximativ 60 de persoane până în aprilie anul viitor, iar reprezentanţii companiei au declarat că sunt în discuţii pentru o locaţie de peste 3.000 mp începând cu 2012, care să le permită o creştere mai puternică la Cluj în următorii ani.


Grupul de IT Endava are opt sedii, în Marea Britanie la Londra şi Wallingford, în Statele Unite la New York, în România la Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti şi în Republica Moldova la Chişinău.

Comenteaza