O idee inedită prinde viaţă la Cluj. Copilul tău va spune WOW! GALERIE FOTO

O idee inedită prinde viaţă la Cluj. Copilul tău va spune WOW! GALERIE FOTO
Două mămici s-au lansat în afaceri şi au creat acel loc de unde copiii nu vor mai dori să plece.

„Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta", spunea Confucius. La asta s-au gândit şi cele două mămici care au deschis un business pe sufletul lor. Ideea este inedită pentru România şi are tot ce îi trebuie ca să îi cucerească pe cei mici. 

Dorina Cărăşel şi Augusta Vegh, fiecare mămică a doi copii, şi-au pus în cap să deschidă un parc de distracţie aşa cum nu mai există vreunul în România. Un loc unde prichindeii să facă mai mult decât să se joace. „Aici copiii vor veni să se distreze, să experimenteze, să relaţioneze, să socializeze", explică din start Dorina. Parcul are 17 standuri în care micuţii pot să devină orice îşi doresc.

Uitaţi de păpuşi şi de maşinuţe de jucărie; aici, totul e real şi palpabil. Mecanicii auto vor demonta o maşină adevărată, zugravii vor da intens cu bidineaua pe perete, cosmeticiana va ondula/îndrepta părul şi va vopsi unghiile, pompierii vor putea stinge un incendiu (atenţie, focul este fals, dar apa e cât se poate de reală şi va curge în valuri!), brutarii vor putea face prăjiturele dulci şi delicioase, grădinarii vor planta flori adevărate, iar la standul pentru siguranţă şi ordine există costum de poliţist, motocicletă şi o mini-închisoare. Acum vom vedea dacă binele învinge întotdeauna răul...

Parcul se adresează şi copiilor cu calităţi artistice: există un stand de pictură, unde l-am putea descoperi pe noul Luchian, şi unul de karaoke, în fapt o ditamai scena cu difuzoare şi stroboscop, de unde îşi va începe cariera viitoarea Andra. Copiii creativi au pregătit standul Lego, iar amatorii de sport, coşuri de baschet. Şi, da, nu putea să lipsească: un stand este conceput ca un ministudio TV, numai bun pentru fetiţele care au observat că Andreea Esca nu se bâlbâie niciodată.

„Ne-am gândit la lucruri cu care un copil se întâlneşte zilnic, pe care le vede pe stradă sau la televizor. Va putea să vină aici şi să facă exact ceea ce îşi doreşte. Am organizat deja o petrecere de probă şi copiii nu au vrut să mai plece acasă", a mai spus Dorina Cărăşel. Aproape la fiecare stand există firme partenere, dintre cele mai cunoscute în Cluj sau chiar la nivel naţional. Dacă îţi faci reclamă pe Disney Junior, de ce nu ţi-ai face publicitate şi la un parc de joacă pentru prichindei?

Standurile vor fi supravegheate de 8-9 persoane, iar spaţiul de joacă are şi trei săli de petreceri cu animatori. Părinţii se vor putea distra cu piticii sau vor putea sta la o cafea, în barul de la intrarea în incintă.

„Investiţia este de circa 100.000 de euro. Ne-am gândit deocamdată la distracţia copiilor şi mai puţin la momentul când ne vom putea recupera investiţia", a afirmat Augusta Vegh. Deschiderea oficială a parcului va avea loc la mijlocul acestei luni.

Etichete
Comenteaza