O nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, în decembrie

O nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, în decembrie

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că în luna decembrie va fi lansată o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, din fondul care a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei. Înscrierile ar urma să înceapă în ultima săptămână din noiembrie.

"Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător. Aici aş menţiona programul cel mai important pe care l-am modernizat şi l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători. În luna decembrie vom avea o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei, va finanţa o nouă sesiune, practic în aceleaşi condiţii, de înscriere în program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune şi de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetăţeni", a afirmat ministrul Mediului, joi, într-o conferinţă de presă.
 

El a precizat că în ultima săptămână din noiembrie vor începe, cel mai probabil, înscrierile, iar din luna decembrie voucherele pot fi valorificate în magazine.  
 
Tanczos Barna a menţionat că singura modificare faţă de ediţia precedentă va fi la televizoare, acolo unde eficienţa energetică va fi la alt nivel deoarece acesta a fost unul ridicat şi au fost puţine modele care să se încadreze.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza