Foto Oază de relaxare lângă Cluj-Napoca. Cu cât se vinde pensiunea cu piscină, restaurant, sală de conferințe, pentru 30 de persoane

Casa Barolo este o pensiune ce poate adăposti până la 30 de persoane. Proprietatea este situată în Vlaha, la 20 km de Cluj-Napoca. Se vinde cu suma de 950.000 EUR + TVA: 19%

''Clădirile Casei Barolo sunt interpretări în cheie minimalistă a tot ce înseamnă material tradițional - lemn, piatră, cărămidă și var alb. Totul poartă semnătura designerului Kun Adalbert. Sunt patru corpuri de clădire totalizând 624 mp utili dispuși pe trei nivele - subsol, parter și mansardă, totul așezat pe 1788 mp teren.

Sunt patru camere cu băi proprii și acces direct în grădina la parter și alte patru camere la etaj. Cele două apartamente cu câte două camere au șemineu, balcon și chicineta. Zona de lucru este situată la etaj - birou și sala conferințe utilată cu smart TV, flipchart, whiteboard și aer condiționat pentru 20 de persoane cu posibilități de extindere.La parter sunt bucătăria și restaurantul cu masă comună lungă. Mesele pot fi însă aranjate și pentru grupuri mici, dacă evenimentul o cere.

Corpul A este destinat relaxării ce poate lua forme competitive la mesele de gaming și foosball sau leneșe în fața home cinema ori la o cafea, o carte și-o visare în colțul cu perne vag orientale. Godinul din saună, ingenios realizat din pietre captive într-o plasă metalică, demonstrează funcționalitatea unui design inteligent ce folosește această materie primă pe postul a zeci de “baterii” naturale ce se încing și eliberează căldură molcom, în timp. Tot aici sunt un centru spa și o piscină cu apă încălzită, corpul de clădire având pereți vitrați masiv pentru ca lumina verdelui de-afară să intre înăuntru. Un leagăn și un ciubăr fac concurență serioasă toropelii oferite de fotoliile confortabile ascunse de vipie sub poală unui acoperiș generos.

O atenție aparte a fost acordată zonei de outdoor cooking unde două grătare serioase fac casă bună cu o minunată sobă spoită cu var alb'', se arata in anuntul agentiei imobiliare.

Comenteaza