Om de afaceri, după finalizarea unei investiții de 15 mil. euro la Cluj: „Aşteptăm autostrăzi, să nu mai piardă timp camioanele”

Om de afaceri, după finalizarea unei investiții de 15 mil. euro la Cluj: „Aşteptăm autostrăzi, să nu mai piardă timp camioanele”

Investitorul așteaptă ca și statul român să își facă treaba și să conecteze prin autostrăzi regiunile istorice ale României.

Unul dintre fondatorii FAN Courier, Adrian Mihai, a solicitat statului român să conecteze Banatul și Transilvania cu Moldova la nivel de autostradă.

Fan Courier, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de curierat din România, a finalizat construcția hub-ului de 15 milioane de euro de la Cluj-Napoca. Hub-ul din Cluj, va deveni un nou punct de tranzit alături de hub-ul din Bucureşti şi de cel din Braşov.

„Vom conecta mai bine regiunile ţării, Ardealul de Banat şi de Moldova, acum aşteptăm ca aceste zone să fie conectate şi de autostrăzi să nu mai piardă timp camioanele. Prin investiţiile în hub-urile din Cluj şi Braşov conectăm Timişoara de Iaşi sau Arad de Suceava fără să mai trecem prin Bucureşti. Hub-urile din Braşov şi Cluj sunt puncte importante de tranzit“, a declarat pentru ZF, Adrian Mihai, care este și CEO al FAN Courier.

FAN Courier este o companie românescă de curierat, fondată în 1998 de Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai.

Comenteaza