Orban: Vom aloca resurse impresionante pentru modernizarea infrastructurii

Orban: Vom aloca resurse impresionante pentru modernizarea infrastructurii

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, că se vor aloca resurse impresionante pentru modernizarea infrastructurii, subliniind că aceasta este "prioritatea zero a Guvernului".

"Ne propunem să alocăm sume fără precedent pentru obiectivele de investiţii pentru Braşov. (...) România are nevoie ca de aer de modernizarea infrastructurii şi din cauza aceasta obiectivul nostru prioritar îl reprezintă investiţiile în infrastructură - de transport, energetică, de sănătate, unde există extrem de multe proiecte care sunt derulate atât de Primăria Braşovului, cât şi de Consiliul Judeţean. (...) În următoarea perioadă, dacă vrem să ne modernizăm, dacă vrem să creştem standardul de viaţă pentru fiecare român, dacă vrem să asigurăm unirea tuturor provinciilor istorice, să asigurăm perspective de dezvoltare pentru toate regiunile din România prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură, iar în ceea ce ne priveşte pe noi vom aloca resurse impresionante, cum nu au fost alocate niciodată în ultimii 30 de ani, pentru modernizarea infrastructurii", a spus Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor Lucian Bode au făcut vineri o vizită pe șantierul tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov.

Comenteaza