Video Foto P Pădurea de acasă! Un nou proiect imobiliar spectaculos la Cluj-Napoca

Studium Green, primul dezvoltator imobiliar din România de clădiri “verzi”, lansează în premieră pentru Transilvania un concept spectaculos de pădure verticală urbană: Seasons (Anotimpuri).

Inspirat de o construcție ingenioasă ridicată în Italia în jurul anilor 1300, turnul bioclimatic de 14 etaje, de pe strada Frunzișului nr.91 (Zorilor – Mănăștur), va beneficia nu doar de o panoramă inedită asupra orașului, ci și de 2.500 mp de balcoane verzi și 700 mp de terase înierbate și dotate cu arbori ornamentali,  “Pădurea de acasă”,  ce-și vor schimba veșmintele cu fiecare anotimp, dar care vor rămâne întotdeauna oaza de liniște și oxigen din intimitatea propriei case, în mijlocul agitației cotidiene.

Conceptul Seasons (Anotimpuri) reiterează motto-ul companiei Studium Green, “Treci pe verde!”, explicat simplu și concret în ultimii 15 ani de către omul de afaceri Dorin Bob prin intermediul proiectelor sale astfel: “trecerea la verde nu este o revoluţie, ci o evoluţie”! Așadar, noul ansamblu imobliar este precertificat GREEN HOMES - cel mai robust sistem de certificare aplicabil clădirilor rezidențiale, recunoscut internațional. În plus, clădirea va oferi un sistem de iluminat architectural și ambiental inteligent (LED); sistem de colectare a separată a deșeurilor; prize pentru mașini electrice, finisaje fără compuși organici volatili toxici și un ghid de finisare cu materiale ecologice pentru proprietari.

Seasons (Anotimpuri) va cuprinde peste 150 de apartamente, compartimentate ingenios, performante energetic, cu suprafețe utile între 39 si 113 mp și terase de până la 57 mp, spații de parcare auto și biciclete de 3.000 de mp, teren de joacă pentru copii și va fi amplasat în apropierea tuturor facilităților necesare omului modern : spatii comerciale renumite, unităti de învatamant de toate gradele, unități sanitare remarcabile, mijloace de transport în comun, etc.  Așadar, apartamentele Seasons (Anotimpuri) sunt ideale atât pentru a deveni căminul mult viasat, dar și pentru investiție în orașul în care comunitatea de studenți și de business crește de la un an la altul.

Inspirați de natură, proiectul Seasons (Anotimpuri), dezvoltat de Studium Green, este va fi construit durabil, responsabil și conectat cu natura, iar aspectul cald, natural al vegetației care va invadea balcoanele largi, vor da viață clădirii, fiind un model de dezvoltare ecologică și de extindere durabilă a peisajului urban. 

Studium Green are o experienţă de 15 ani în domeniul construcţiilor, timp în care a finalizat peste 1.500 de apartamente în complexe rezidenţiale, peste 7.500 mp spaţii comerciale şi de birouri şi 9.300 mp de acoperişuri și terase vezi.

Comenteaza