Până își termină hotelul de la Cluj, Andreea Esca și-a deschis un resort lângă Sibiu

Până își termină hotelul de la Cluj, Andreea Esca și-a deschis un resort lângă Sibiu

Prezentatoarea știrilor de la ora 19:00 a cumpărat recent mai multe imobile în centrul vechi al Clujului, pe care intenționează să le transforme într-un hotel de 4 stele.

Andreea Esca deține unul din cele mai originale resorturi din România. Situat la Porumbacu de Sus, lângă Sibiu, complexul Oberwood este format din 5 bojdeie din lemn, vechi de 150 de ani, care au fost recondiționate și aduse la standardele de confort ale acestui secol.

Casa Floarea Veții, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui și Casa Prieteniei sunt cele 5 case pe care Andreea Esca le-a scos anul trecut la închiriat, după ce le-a pus la punct.

Complexul turistic se află într-o curte mare, împrejmuită cu un gard, ceea ce-l face oarecum intim și ferit de ochii trecătorilor. Prin spatele caselor trece râul Porumbacu iar vara se poate face plajă pe malul apei. Turiștii își pot găti, își pot face grătar sau pot mânca la unul din restaurantele din apropiere. Cei care au vizitat resortul vedetei spun că acesta este un adevărat paradis, o reîntoarcere în timp.

Andreea Esca nu vrea însă să se oprească aici cu investițiile în turism. Prezentatoarea știrilor de la ora 19:00 a cumpărat recent mai multe imobile în centrul vechi al Clujului, pe care intenționează să le transforme într-un hotel de 4 stele.

Andreea Esca, profit încă din primul an

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, Andreea Esca a reușit să facă profit încă din primul an cu firma care administrează resortul de lângă Sibiu.

Astfel, în 2020, Oberwood a avut o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei și un profit de 134.000 de lei. Firma are ca obiect de activitate: „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată” și este deținută în proporții egale de Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram. Acesta din urmă este și administratorul firmei.

Proiectul Andreei Esca este unul unic în România, ea a reușit să păstreze amenajările interioare în linie cu istoria caselor, adăugându-le imobilelor energie electrică, apă curentă și canalizare. Bojdeucile-bungalow sunt dotate cu televizoare, cuptor și mircounde, uscător de păr, frigider, aparat de cafea și internet fără fir. O noapte de cazare costă aici de la 130 de lei de persoană pe noapte.

 

Comenteaza