Panemar, stop joc în Vivo Center

Panemar, stop joc în Vivo Center
Bistroul din complexul comercial a fost inaugurat în ianuarie 2014 | Foto: Panemar

Lanțul de magazine de produse de panificație Panemar a închis unitatea din Vivo Center, după fix cinci ani de existență, odată cu lucrările de extindere la mall-ul din Florești, și a renunțat să mai opereze în centrul comercial.

“În cursul celor 26 de ani de când am început să coacem pâine am învățat că uneori trebuie să renunți la unele lucruri ca să poți începe altele noi. Stați liniștiți pentru că în viitorul apropiat vom deschide magazine Panemar în Cluj-Napoca, în zona Bucium, pe strada Primăverii, strada Dunării și în Piața Mihai Viteazul. Panemar se va extinde și va deschide primele magazine în afara Clujului, în Turda și în Oradea. Mulțumim că sunteți alături de noi!”, anunța conducerea rețelei, la început de an.

Reţeaua pornită de la Cluj de antreprenorul Nicolae Chiorean a deschis primul pas în afara judeţului la Oradea și se va consolida pe această piaţă. Lanțul va ajunge la 40 magazine, însă conducerea societății cu 600 de angajați nu ţinteşte o extindere agresivă. Panemar deţine o fabrică proprie, cu o capacitate de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de produse de patiserie.

Principalul său competitor, lanțul La Casa, controlat de omul de afaceri clujean Dorel Goia, a ajuns la 46 de unităţi, toate operate în zona Transilvaniei, în 13 oraşe din opt judeţe. 11 sunt restaurante, iar 35, magazine-brutării ce vând produse de panificaţie, brutărie şi cofetărie.

Vivo Center se află în proces de renovare.

 

Comenteaza