Parcurile industriale Tetarom vor susține echipa de fotbal “U” Cluj

Parcurile industriale Tetarom vor susține echipa de fotbal “U” Cluj

Compania clujeană Tetarom, care administrează cele mai mari parcuri industriale din România, a devenit partener al FC Universitatea Cluj, a anunțat clubul clujean.

"Tetarom se alătură companiilor locale care se implică în proiectul “U” Cluj şi susţin activitatea clubului. Tetarom şi FC Universitatea Cluj sunt două branduri 100% clujene care împărtăşesc o serie de valori comune, aşa că acest parteneriat a venit ca o continuare firească a implicării companiei în comunitatea clujeană.

Când vorbim de oportunități de afaceri în Transilvania, fără îndoială parcurile industriale Tetarom sunt printre primele care vin în mintea cuiva, odată ajuns în Cluj-Napoca. Cu 15 ani de experiență, Tetarom (Echipamente Transilvania și Tehnologii Avansate produse în România) administrează cele mai mari parcuri industriale industriale din țară (1,8 milioane mp de teren).

Pe lângă faptul că este unul  dintre cele mai recunoscute branduri din Cluj, Tetarom joacă de asemenea rolul unui important centru regional industrial și de inovare, care promovează atât industriile locale, cât și cele din străinătate”, a menționat conducerea clubului clujean.  

Obiectivele Tetarom sunt construirea și dezvoltarea industriilor de înaltă tehnologie, stimularea activităților de cercetare și inovare, dezvoltarea în ritm rapid de noi locuri de muncă, în special pentru absolvenții universităților din Cluj, crearea unor infrastructuri specifice de afaceri ca motoare economice locale și regionale.

Tetarom administrează trei parcuri industriale, toate operaționale, unul în proces de dezvoltare, un incubator de afaceri și un parc științific. Cei 100 clienți ai societății clujene au creat 11.000 de locuri de muncă și au atras la Cluj investiții de 600 milioane de euro.

Mai multe companii importante din Cluj au intrat în parteneriat cu clubul de fotbal local, printre acestea numărându-se De'Longhi, Electrogrup, AROBS, Untold sau IRUM.  

Parcurile industriale publice ale Clujului

  • Tetarom I - 320.000 mp - Cluj-Napoca - 75 de clienți
  • Tetarom II - 120.000 mp - Cluj-Napoca - ocupat integral de Emerson Electric
  • Tetarom III - 1,5 mil. mp - Jucu, - 17 clienți (Bosch, De'Longhi, Karl Heinz Dietrich, ES Elektro România, Impro, Catolin Logistic)
  • Tetarom IV - în curs de dezvoltare - 0,85 mil. mp - Feleacu
  • Tetapolis - Cluj-Napoca, în curs de dezvoltare, primul parc tehnologic și științific din Transilvania
Comenteaza