Pe internet, clujenii comandă mâncarea în grup

Pe internet, clujenii comandă mâncarea în grup

60% dintre comenzile de mâncare online sunt efectuate în grup la Cluj-Napoca, conform platformei de distribuție EuCeMănânc.

Pentru a economisi timp și costuri cu livrarea, locuitorii marilor orașe preferă din ce în ce mai mai mult ca, atunci când efectuează comenzi cu livrare la domiciliu, să comande împreună cu mai multe persoane. 70% dintre cei care aleg comanda de grup preferă să achite online, cu cardul. Cea mai mare comandă de grup din Cluj-Napoca a însumat 10.000 lei și a inclus preparate precum noodles, pui, paste, supe și desert.

“Această funcționalitate ajută utilizatorii să economisească timp și bani printr-o comandă comună, iar clujenii, care sunt deschiși să îmbrățișeze noile tehnologii, au adoptat rapid această modalitate de comandă”, a spus Mihai Brenda, coordonatorul platformei.

La numai o lună de la intrarea pe piața clujeană, aceasta a ajuns la 85 de restaurante. Ea oferă utilizatorilor din 19 orașe posibilitatea să comande online la 700 de restaurante disponibile în aplicație. În topul preferințelor clujenilor se află preparate ca burger, paste și șaorma. Un loc foarte important îl ocupă ofertele restaurantelor de la meniul zilei.

Platforma a fost lansată la Timișoara, 54% din capitalul social fiind preluat anul trecut de Emag pentru a accelera dezvoltarea business-ului prin creșterea numărului de restaurante și a varietății de mâncare care ajunge la clienții săi. O parte din antreprenorii fondatori conduc în continuare compania. Platforma reunește în prezent ofertele a 700 de restaurante din 19 orașe.

Comenteaza