#PeopleofWestCity | Chef Adrian Curaleț, despre vocaţia pentru gust și respectul pentru ingrediente

#PeopleofWestCity | Chef Adrian Curaleț, despre vocaţia pentru gust și respectul pentru ingrediente
Chef Adrian Curaleț

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

#PeopleofWestCity | Chef Adrian Curaleț, despre "vocaţia pentru gust și respectul pentru ingrediente"Chef Adrian Curaleț coordonează întreaga activitate din bucătăria restaurantului West City Hotel. "Sunt responsabil de gestionarea tuturor tipurilor de resurse care fac o bucătărie să funcţioneze: oameni, aparatură, materii prime, relaţionez direct cu furnizorii sau prestatorii de servicii externi. Creez meniuri sau oferte speciale în funcție de dorințele clientului. Desigur, mai presus de toate astea stau misiunea pe care decizi să ţi-o împlineşti prin vocaţia pentru gust, studiul, respectul pentru ingrediente şi pentru aceia cărora le dedici farfuriile tale", ne povestește Adrian.

Pentru el, fiecare zi îl face să se simtă mândru că lucrează la West City Hotel, iar toate amintirile legate de job sunt frumoase.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de functionare a West City Hotel, Chef Adrian Curaleț le-a transmis colegilor că "fără voi nu ar fi fost posibile realizările din toți acești ani".

Comenteaza