#PeopleofWestCity | Gabriela Halasz Bondor, General Manager: "Secretul muncii mele îl reprezintă oamenii"

#PeopleofWestCity | Gabriela Halasz Bondor, General Manager: "Secretul muncii mele îl reprezintă oamenii"
Gabriela Halasz Bondor, manager general West City Hotel

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

Gabriela Halasz Bondor reprezintă West City Hotel în calitate de General Manager. "Secretul muncii mele îl reprezintă oamenii; situații limită gestionate eficient; atenția sporită la detalii; susținerea spiritului de echipă; definirea și implementarea obiectivelor stabilite prin respectarea misiunii, viziunii și valorilor noastre; ancorarea în realitatea bussinesului; informarea continuuă", ne-a împărtășit ea câteva din "secretele meseriei".

#PeopleofWestCity |În cei 10 ani de muncă în cadrul hotelului, Gabriela își amintește foarte multe momente în care s-a simțit mândră că face parte din "familia" West City, dar spune că cele mai importante momente "sunt acelea în care clienții noștri ne acordă încredere în călătoria noastră revenind ca oaspeţi şi prieteni". Profesional, recunoaște ea, "cel mai important moment a fost ziua în care am primit încrederea deplină a proprietarilor în numirea mea ca General Manager".

Rugată să ne povestească despre cea mai plăcută amintire de la West City Hotel, Gabriela Halasz Bondor spune că "amintirile cele mai frumoase sunt cele petrecute cu colegii în diverse activități de team building, dar şi în situaţii limită, colaborând proactiv ca şi o echipă".

Managerul General le-a transmis un mesaj colegilor, cu ocazia aniversării a 10 ani de funcționare a West City Hotel: "Să te uiţi în sus și nu în jos, să priveşti înainte şi nu înapoi, să fii precaut și nu neatent şi să dai o mână de ajutor!”.

Comenteaza