#PeopleofWestCity | Lidia Modol, Economist șef: "Pentru a înțelege adevăratul mesaj al cifrelor, trebuie să iubești contabilitatea"

#PeopleofWestCity | Lidia Modol, Economist șef: "Pentru a înțelege adevăratul mesaj al cifrelor, trebuie să iubești contabilitatea"

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

#PeopleofWestCity | Lidia Modol, Economist șef: Lidia Modol, Economist șef, ne-a vorbit despre munca sa la West City Hotel: "Munca de contabil implică o gamă largă de activitate de contabilitate. A ști contabilitate nu înseamnă totul. Pentru a înțelege adevăratul mesaj al cifrelor, trebuie să iubești contabilitatea, asta presupune munca mea".

Momentul când a preluat întreaga contabilitate este momentul care a făcut-o să fie mândră că lucrează la West City Hotel. În legătură cu cea mai plăcută amintire de la West City Hotel, ne-a oferit un răspuns simplu, care spune, însă, multe: "Toate amintirile au fost plăcute".

Cu ocazia aniversării a 10 ani de funcționare a West City Hotel, Lidia Modol, Economist șef le-a transmis colegilor un mesaj: "Le mulțumesc pentru toată răbdarea și ajutorul oferit și nu am nici cea mai mică îndoială că am fost cei mai buni colegi din lume. La mulți ani!", a spus Lidia.

Comenteaza