#PeopleofWestCity | Sonia Horea, tehnolog alimentație publică: "Am simțit că eforturile mele au fost vizibile, munca mea aduce o contribuție"

#PeopleofWestCity | Sonia Horea, tehnolog alimentație publică: "Am simțit că eforturile mele au fost vizibile, munca mea aduce o contribuție"
Sonia Horea, tehnolog alimentație publică, West City Hotel

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

Sonia Horea este tehnolog alimentație publică, iar la WEST CITY HOTEL este responsabilă de managementul siguranţei alimentare, motiv pentru care, spune ea, "angajamentul în echipă este esenţial".

"Rolul meu este gestionarea şi instruirea echipei, a activităţilor specifice pentru creşterea calităţii serviciilor în conformitate cu standardele, astfel încât clienții WEST CITY HOTEL să aibă încredere în preparatele culinare oferite", explică Sonia.

#PeopleofWestCity | Sonia Horea, tehnolog alimentație publică: Rugată să ne povestească un moment care a făcut-o să se mândrească de faptul că lucrează la WEST CITY HOTEL, Sonia amintește de perioada în care lucra la recepție: "Aveam oportunitatea de a interacționa direct cu clienții si trebuie să recunosc că aceasta oportunitate mi-a oferit satisfacții deosebite prin feedback-urile pozitive și scrisorile de recomandare primite".

Cea mai plăcută amintire a Soniei de la WEST CITY HOTEL este din luna decembrie 2018, când a fost desemnată, alăuri de alți colegi, ca fiind unul dintre angajații apreciați de echipa de conducere.

"Am simțit că eforturile mele au fost vizibile, munca mea aduce o contribuție și echipa de conducere are încredere în mine, reușind să mă ridic la înălțimea așteptărilor, mai ales datorită faptului că mi s-a oferit oportunitatea de a lucra în domeniul în care sunt pregatită: managementul turismului și alimentației publice", spune Sonia Horea.

Cu ocazia aniversarii celor 10 ani de activitate, ea spune că WEST CITY HOTEL a demonstrat că are un colectiv vibrant, creativ, deschis spre performanță și standarde calitative.

"Felicit călduros pe toți colegii şi cred că împreună ne vom înălța, vom deveni mai buni, mai înțelepți, cu mai mult success în calitatea serviciilor oferite clienţilor", le-a transmis Sonia colegilor.

Comenteaza