#PeopleofWestCity | Zoltan David, Director West City Hotel: "Am ajuns împreună cu echipa la un standard de excelenţă"

#PeopleofWestCity | Zoltan David, Director West City Hotel: "Am ajuns împreună cu echipa la un standard de excelenţă"

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

Am stat de vorbă cu Zoltan David, directorul hotelului. "Reprezint West City Hotel în calitate de hotel manager. Fac tot posibilul să fiu o sursă de inspiraţie pentru echipă şi consider că implicarea directă în toate activitățile hotelului, împreună cu echipa West City, este cheia succesului", a spus Zoltan despre munca sa.

Totul pentru oaspeți. "Momentul care mă face mândru de activitatea mea la West City Hotel este atunci când clienții noștri își arată apreciera față de noi. Trăim această emoţie zilnic deoarece am ajuns împreună cu echipa la un standard de excelenţă", ne-a povestit managerul hotelului.

Care este cea mai plăcută amintire a sa din perioada petrecută la West City Hotel? "Mă regăsesc cu drag în fiecare angajat care își începe cariera la West City Hotel. Îmi amintesc și retrăiesc emoțiile primei zi de activitate împreună cu fiecare nou angajat, văzând același om care a început o carieră acum 10 ani", ne-a destăinuit Zoltan David.

Acesta le-a transmis colegilor, cu ocazia aniversării a 10 ani de funcționare a West City Hotel, câteva cuvinte izvorâte din suflet, darși din experiența acumulată. "Mesajul meu pentru echipă este 'Dacă vrei să mergi repede mergi singur, dacă vrei să ajungi departe mergi cu ECHIPA!' Mulțumesc tuturor!"

Comenteaza