Peste 3.000 de elevi stau în continuare acasă din cauza şcolilor închise. 8 școli și o grădiniță, închise parțial, la Cluj

Peste 3.000 de elevi stau în continuare acasă din cauza şcolilor închise. 8 școli și o grădiniță, închise parțial, la Cluj

Peste 3.000 de copii stau în continuare acasă din cauza şcolilor sau a grădiniţelor închise. Sunt închise în total două grădiniţe şi parţial 86.

Potrivit situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei, la nivel naţional, marţi sunt închise total două grădiniţe din Bucureşti şi Iaşi. Parţial sunt închise alte 86 de şcoli sau grădiniţe din Bucureşti, Alba, Dolj, Ilfov, Cluj, Sibiu, Constanţa, Olt, Braşov, Suceava, Argeş şi Sălaj. Un număr de 3.147 de elevi stau acasă din cauza suspendării cursurilor din aceste unităţi de învăţământ.

La Cluj-Napoca, 262 de copii au rămas acasă, marți, după ce 8 școli și o grădiniță au fost închise parțial.

Astfel, cursurile au fost suspendate parțial la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", la Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu", Scoala Gimnaziala "Octavian Goga", Liceul Teologic Reformat,  Liceul Unitarian "Janos Zsigmond", Scoala Gimnaziala "Horea", Scoala Gimnaziala "Ioan Bob", Scoala "Spectrum" și Gradinita cu program prelungit "Albinuta". 

Comenteaza