OMV Petrom va introduce plata la pompă în Cluj, după modelul Rompetrol

OMV Petrom va introduce plata la pompă în Cluj, după modelul Rompetrol
Noile pompe cu POS instalate în stațiile Petrom

Compania de distribuție a carburanților OMV Petrom a activat sistemul de plată rapidă a carburanților, direct la pompa de alimentare. Prima benzinărie din Cluj cu această facilitate va fi funcțională de anul viitor.

Aceasta a introdus, deocamdată, sistemul de plată rapidă la o benzinărie din cartierul bucureștean Drumul Taberei. După ce conducătorul auto alimntează, el poate plăti carburantul la un terminal amplasat imediat lângă pompă, cu orice card, și nu mai este nevoie să meargă la casa din interiorul stației.

Oficialii companiei spun că acest sistem va fi extins, potrivit Economica.net. În perioada următoare aceste terminale de plată rapidă la pompă vor fi amplasate în cinci benzinării Petrom (trei în București, una în Blejoi, județul Prahova, și una în Buzău), iar anul viitor, și în cinci stații OMV, trei în București, una în Constanța și una în Cluj.

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere cu amănuntul, este prezentă în România şi Bulgaria, Serbia și Republica Moldova prin intermediul a 802 de benzinării, la sfârşitul lunii iunie 2020, sub două branduri, OMV şi Petrom.

Principalii săi concurenți sunt rețelele Rompetrol, Lukoil și Socar. De altfel, Rompetrol a introdus acest sistem de mai mulți ani. 

Comenteaza