Platformă de leasing în care clienţii îşi stabilesc graficul de rambursare

Platformă de leasing în care clienţii îşi stabilesc graficul de rambursare
O platformă de leasing interactiv, prin intermediul căreia clienţii pot alege ponderea sumei pe care o plătesc lunar, raportat la o rată normală, a fost lansat astăzi de compania BT Leasing, membră a Grupului financiar Banca Transilvania.

Principalele avantaje ale platformei respective sunt că clienţii pot să stabilească graficul de rambursare şi pot decide dacă au nevoie de o perioadă de graţie, se precizează într-un comunicat transmis de reprezentanţii BT Leasing.

Sistemul presupune existenţa unui grafic de rambursare lunar, dar pe parcursul unui an calendaristic clienţii pot alege sau rambursarea unei proporţii între 50%-150% dintr-o rată normală, sau o perioadă de graţie de trei luni la rambursarea sumei principale.

Condiţia obligatorie este ca în primul an „să fie rambursate rate de capital de cel puţin 20%", conform reprezentanţilor BT Leasing.

„Cunoaştem provocările cu care se confruntă antreprenorii locali, iar leasingul interactiv este alternativa la finanţările clasice şi sperăm să redeschidă apetitul pentru cât mai mulţi întreprinzători din România", a precizat Titus Nicoară, directorul general al BT Leasing.

 

Comenteaza