Platforma Heineken va face distribuție pentru Coca-Cola la Cluj

Platforma Heineken va face distribuție pentru Coca-Cola la Cluj

Stockday, companie business to business a grupului Heineken, va începe să vândă băuturi răcoritoare și ape minerale la Cluj, în urma unei tranzacții cu Coca-Cola.

Coca-Cola HBR România a cumpărat de la producătorul de bere Heineken jumătate din acțiunile platformei online de distribuție business-to-business (B2B) Stockday, potrivit Comisiei Europene, instituție care a aprobat tranzacția.

Ca urmare a tranzacției, Stockday își va extinde portofoliul și va include portofoliul Coca-Cola, care produce și distribuie mai multe branduri de băuturi răcoritoare și ape minerale. Stockday este o platformă B2B, parte a grupului Heineken, care vinde băuturi pentru locațiile retail și hoteluri, restaurante, catering (HoReCa) din București, Cluj, Constanța, Prahova.

Până acum, Stockday vindea doar bere și cidru – adică produsele din portofoliul Heineken. CE a analizat tranzacția și a concluzionat că nu există riscuri la adresa competiției din piața românească a distribuției de băuturi pentru sectorul HoReCa.

Comenteaza