Pleacă Telekom, vine Orange la Untold

Pleacă Telekom, vine Orange la Untold

Grupul francez de comunicații Orange a anunțat că va furniza rețeaua de comunicații pentru patru festivaluri muzicale importante din România: Untold, Neversea, Afterhills și Summer Well. La edițiile trecute ale Untold partener de servicii a fost grupul german Telekom. 

Anul acesta va marca prima colaborare dintre Orange și Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume ca număr de participanți. Festivalul a devenit o prioritate pentru cei mai importanți artişti din lume, aceştia manifestându-şi dorinţa să revină în fiecare an la Cluj-Napoca.

Anul acesta festivalul va avea loc între 2 și 5 august, când sunt aşteptați 350.000 de participanți. Un alt festival pentru care Orange va asigura serviciile de comunicații este Neversea de la Constanța, care va avea loc în perioada 5-9 iulie și unde pe șapte scene vor urca 200 de artiști de renume internațional.

Evenimentul este creat de inițiatorii clujeni ai Untold. Aici sunt așteptați peste 200.000 de fani din întreaga țară și din lume. De asemenea compania va fi implicată în parteneriate cu festivalurile Afterhills de la Iași (31 mai – 3 iunie) și Summer Well Buftea (11-12 august), ultimul fiind de referință pentru muzica alternativă din România.

“Cu ajutorul tehnologiei puse în valoare de performanţele reţelei noastre 4G şi împreună cu partenerii noștri, Samsung şi Huawei, ne propunem să dăm o nouă dimensiune experienței de festival și să creăm momente memorabile pentru toți participanții”, a declarat Mirela Bosoi, head of brand la Orange România. 

Principalii jucători pe piața telecom din România erau la finele anului 2016 Orange, Vodafone, RCS/RDS, UPC și Radiocom, potrivit RisCo Star. Recent, Vodafone a semnat un acord de preluare a operațiunilor Liberty Global (UPC) din România, Germania, Cehia, Ungaria, o tranzacție de 18,4 miliarde de euro.

Comenteaza