Poșta Română își face hub financiar la Cluj: schimb valutar, imobiliare și servicii exclusive

Poșta Română își face hub financiar la Cluj: schimb valutar, imobiliare și servicii exclusive

Compania Națională Poșta Română (CNPR) va înființa anul viitor la Cluj-Napoca un hub cu zone de casă de schimb valutar, imobiliare și servicii financiare. exclusive.

Directorul general al CNPR, Mircea Tudosie a precizat că în ţară vor fi create astfel de hub-uri în Cluj-Napoca, Arad, Iași și Bucureşti (2), conform Bursa.

"Am semnat un document pentru un manual de identitate al CNPR. Vom şti exact cum trebuie să arate un oficiu poştal, astfel încât fiecare client, când intră, să ştie cu ochii închişi că în stânga are casierie, în dreapta, ghişeu de vamă, în faţă, prestaţii poştale generale. Aşa va arăta fiecare dintre ghişeele noastre poştale.

Sunt multe alte direcţii nonpoştale pe care reţeaua noastră le poate maturiza şi le poate transforma în profit. 2019 este un an al investiţiilor. Ele trebuie făcute şi apoi să-şi arate profitabilitatea. Banii se fac cu bani. Spre sfârşitul anului 2019, când bună parte din investiţii vor fi deja aprobate şi unele chiar în teritoriu, în piaţă, în oficii, le veţi putea vedea", a declarat directorul CNPR.

Poşta Română a achiziţionat 2.000 de imprimante laser cu consumabile pentru o perioadă de şase luni. Până în ianuarie, imprimantele matriceale vor fi înlocuite. Primele 1.000 vor fi instalate până la sfârşitul anului, cu prioritate în oficiile unde există contracte cu autorităţile publice locale pentru încasarea taxelor şi impozitelor.

„Imaginea companiei trebuie să devină din ce în ce mai credibilă şi eficientă în faţa clienţilor noştri. Putem spune că, în sfârşit, în oficiile Poştei Române, clienţii nu vor mai fi deranjaţi de sunetul enervant al imprimantelor matriceale, care va deveni istorie”, a declarat Mircea Tudosie.
Comenteaza