Poșta mai face o încercare cu linia de sortare de la Cluj. A plusat la licitație

Poșta mai face o încercare cu linia de sortare de la Cluj. A plusat la licitație

Licitația pentru linia de sortare destinată dezvoltării serviciilor de curierat rapid de la Cluj-Napoca va fi reluată după ce la precedenta procedură nu s-a prezentat niciun ofertant. 

Compania Națională Poșta Română (CNPR), companie controlată de stat, a reluat licitația pentru dotarea centrului de tranzit din Cluj cu o linie de sortare automată a corespondenței și coletelor.

La prima procedură, estimată la 14,8 milioane de lei, pentru patru ani, nu s-a prezentat niciun ofertant. Actuala procedură a fost estimată la 3,1 milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată, conform Profit.

Livrarea liniei de sortare, destinată dezvoltării capacității de procesare a coletelor și trimiterilor Prioripost (curierat rapid), se va încheia în termen de doi ani de la semnarea contractului, comparativ cu 150 de zile la precedenta licitație.

Cu afaceri de peste un miliard de lei în 2019, CNPR are 23.500 de salariați și o rețea teritorială de aproximativ 5.600 de unități. Compania este controlată de Ministerul Comunicațiilor – 93,52% și de Fondul Proprietatea – 6,48%.

Comenteaza