Poșta se așteaptă la 100.000 de colete pe zi de Black Friday. Va face livrări la ușă

Poșta se așteaptă la 100.000 de colete pe zi de Black Friday. Va face livrări la ușă

600 de oficii poștale vor funcționa inclusiv sâmbătă, 14 noiembrie, și duminică, 15 noiembrie, pentru ridicarea coletelor comandate de Black Friday, iar livrarea va fi posibilă, la cerere, și direct la ușa destinatarului, în toate localitățile din țară.

Lista oficiilor cu program prelungit, în această perioadă, se regăseste pe site-ul Companiei Naționale Poșta Română (CNPR). Coletele vor ajunge și direct la ușa clienților, în fiecare localitate, prin rețeaua de transport dedicată. Expediţiile sunt monitorizate în sistem Track&Trace de la prezentare până la livrare.

Pentru a face față vârfului de activitate din această perioadă, Poşta Română susține că s-a pregătit, atât din punct de vedere logistic, cât și al personalului implicat, să poată susţină, zilnic, livrarea a 100.000 de colete, începând cu 13 noiembrie. “Este un moment bun să demonstrăm clienţilor noştri că Poşta Română oferă servicii de calitate şi eficiente“, consideră Horia Grigorescu, director general al CNPR.

Aceasta a extins serviciul de SMS și anunță destinatarul printr-un mesaj în momentul în care expediția ajunge în oficiul ales de client sau când livrarea la ușă se apropie. 

Coletele conţinând comenzile efectuate în perioada Black Friday şi livrate în oficii vor fi păstrate până la 10 zile calendaristice, de la data sosirii în unitate. Destinatarul are posibilitatea deschiderii coletului pentru verificarea conţinutului și posibilitatea de a returna coletul, timp de 30 de zile.

Comenteaza