Pregătește-te pentru un Paște fericit la Iulius Mall Cluj! Află programul special de sărbători al magazinelor și restaurantelor

Pregătește-te pentru un Paște fericit la Iulius Mall Cluj! Află programul special de sărbători al magazinelor și restaurantelor

Sărbătorile pascale sunt deja foarte aproape, așa că dacă vei fi gazdă și ai intrat în „avalanșa” organizării unei mese prefecte sau dacă te pregătești să mergi în vizită și ești în căutarea cadourilor, poți face cumpărături în Iulius Mall Cluj până sâmbătă, la ora 18.00.

Fie că urmezi noile trenduri și îți dorești să experimentezi, fie că iubești tradițiile, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te încadra în conceptul gândit pentru acest Paște. Brandurile te întâmpină cu noi colecții fresh, artizanii au pregătit articole specifice acestei perioade, cei mici pot picta ouă, iar Iulius Mall Cluj te premiază la cumpărături.

Vopsirea ouălor, decorarea casei, înnoirea garderobei, dar și cadourile aduse de Iepuraş sunt cele mai cunoscute obiceiuri de Paşte, iar pregătirile sunt o bucurie în fiecare an, căci asta aduce familia mai aproape. Dacă îți place să faci lucrurile din timp și ți-ai pregătit lista cu ingredientele necesare pentru masa de Paște, poți face cumpărăturile în magazinele din Iulius Mall Cluj în intervalul orar 10.00 - 22.00 până vineri, 22 aprilie 2022, și între 10.00 - 18.00, sâmbătă. În aceste intervale orare, poți alege cadourile pentru cei dragi, decorul tematic cu iepurași și flori de la târgul de Paște din Atrium, ținuta colorată pentru masa festivă care îți va îmbunătăți și mai mult starea de spirit și bunătăți de la locațiile de food.

După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania „Dăm viață unui nou început!”. Astfel, până pe 22 aprilie 2022, dacă vii cu un bon fiscal de minimum 300 de lei de la un magazin din mall, altul decât Auchan, sau cu un bon de 300 de lei de la hipermarketul Auchan, care însă trebuie însoțit de încă un bon de minimum 150 lei de la un alt magazin din mall, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului din zona Zara. Poți câștiga vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 50 și 250 lei pe loc, experiențe la Wonderland Cluj Resort sau iepurași de plus. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj/.

Tot până vineri, 22 aprilie, cei mici sunt invitați să își lase ideile să prindă contur în timp ce pictează ouă de Paște, în cadrul atelierelor Easter Egg Paint. Se lasă cu multă voie bună și creații inedite.

În prima zi de Paște, atât magazinele din Iulius Mall Cluj, cât și hypermarketul Auchan vor fi închise, dar te poți bucura de plimbări în Iulius Parc, unde primăvara și-a făcut simțită prezența și te poți relaxa la restaurante și cafenele. Programul special de sărbători poate fi consultat pe paginile de Facebook ale fiecărei locații.

De luni, 25 aprilie 2022, programul de funcționare va fi 10.00 – 22.00, zilnic!

Comenteaza