Premierul: Căutăm soluţii pentru ca România să devină un loc din ce în ce mai atractiv pentru investiţii

Premierul: Căutăm soluţii pentru ca România să devină un loc din ce în ce mai atractiv pentru investiţii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că împreună cu membrii guvernului caută soluţii pentru ca România să devină un loc din ce în ce mai atractiv pentru investiţiile româneşti şi străine.

"Mă bucur să particip la acest eveniment. Este un eveniment important nu numai pentru judeţul Dâmboviţa, ci este un eveniment important pentru întreaga ţară, pentru că acest lucru arată deschiderea pe care o au investitorii pentrui a investi în România şi faptul că guvernul coaliţieri PSD-ALDE sprijină prin ajutoarele de stat aceste investiţii. Sper ca această primă investiţie la care particip şi, care aşa cum am spus, este foarte importantă atât din punct de vedere al relaţiilor româno-turce, dar şi din punct de vedere al economiei, al creerii de noi locuri de juncă, al producţiei care are loc în România. Cred că sunt de bun augur şi dau un start mai multor investiţii. Arată implicare din partea autorităţilor locale în a crea condiţiile investiţiilor de aici, dar în acelaşi timp îmi oferă oportunitatea de a cunoaşte obstacolele care stau în calea investiţiilor în România, atât pentru investorii români dar şi pentru investitorii străini", a declarat premierul Viorica Dăncilă,  joi, la Târgovişte, la o investiţie aparţinând producătorului turc al Arctic.

Prim-ministrul a mai spus că susţine investiţiile în România.

"Voi lucra împreună cu echipă de miniştri pentru a găsi soluţii pentru ca România să devină un loc din ce în ce mai atractiv pentru investiţiile româneşti şi pentru investiţiile străine.Cred că veţi avea aici, în România, un parteneriat foarte bun atât cu autorităţile locale, dar şi o susţinere din partea guvernului României", a mai spus Dăncilă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza