Premiu de excelenţă pentru clujeni la gala Top 100 Companii

Premiu de excelenţă pentru clujeni la gala Top 100 Companii
Societatea clujeană EnergoBit a primit premiul de excelență în domeniul energetic în cadrul „Galei Premiilor România Top 100 Companii” organizată la sfârșitul săptămânii trecute de trustul media Finmedia.

În cadrul galei au fost premiate performanțele companiilor din România, în funcție de cifra de afaceri obținută în anul precedent. În cadrul evenimentului au fost evidențiate rezultatele din perioada 2000-2015, timp în care topul celor mai performante companii a fost realizat anual.  
 
EnergoBit a fost premiată ca fiind unul dintre puținele business-uri cu rădăcini antreprenoriale locale ce și-a câștigat o poziție solidă și o reputație profesională pe o piață sofisticată a serviciilor de inginerie în domeniul energetic, unde sunt active cu precădere companii specializate cu capital străin. 
 
Societatea a fost fondată de oamenii de afaceri clujeni Peter Pal, Ştefan Gadola şi Ioan Socea. Organizatorii galei au mai premiat companii lider de piață în domenii precum telecomunicații, retail, construcții, componente auto și altele.

Comenteaza