Prima companie de marketing pentru IT din Europa va avea birou la Cluj

Prima companie de marketing pentru IT din Europa va avea birou la Cluj

NNC Services, agenție cu experiență în consultanță de management și marketing pentru industria IT&C, a anunță extinderea activității sale prin deschiderea unui nou birou în Cluj-Napoca.

Noua locație din Cluj-Napoca devine cel de-al treilea birou local al agenției, alături de cele din București și Iași. Pe lângă cele trei birouri din România, NNC Services operează pe piețele din America de Nord și Europa prin intermediul birourilor din Boston și Varșovia.

Noul birou s-a deschis prin valorificarea experienţei unei echipe de trei consultanţi SEO, echipa fiind condusă de Sorin Tufa, managing director, cu experienţă în managementul campaniilor de Display, Pay-Per-Click (PPC) și optimizare. 

„Cluj-Napoca este unul dintre principalii poli economici ai României și una dintre piețele locale pe care NNC Services o deservește deja prin servicii de consultanță de marketing și management de peste șapte ani. Clienții pe care îi avem în Cluj, potențialul ridicat de recrutare a specialiștilor în marketing digital și climatul profesionist al industriei IT&C din oraș ne-au determinat să prioritizăm deschiderea unui nou birou în acest pol economic. La Cluj ne dorim până la finalul lui 2020 o echipă de 10 specialiști în PPC, CRO și SEO care să dezvolte și să implementeze strategii de digital marketing pentru clienții din portofoliul nostru, atât locali cât și internaționali”, a declarat Alexandra Coțovanu, CEO al NNC Services.

Cu ajutorul parteneriatelor strategice încheiate cu HubSpot, Salesforce și Adobe, agenția este furnizor certificat de servicii și tehnologii de marketing validate. În luna mai, NNC Services a devenit partener Silver HubSpot, ca parte a strategiei de prioritizare a serviciilor de aliniere la tendințele favorizate de marii jucători din industria maketingului. 

Comenteaza