Primăria Cluj-Napoca, licitație de 300 de milioane de euro pentru lucrări de construcții

Primăria Cluj-Napoca, licitație de 300 de milioane de euro pentru lucrări de construcții

Autoritățile locale au lansat o licitație în valoare de 300 de milioane de euro (1,436 miliarde de lei) pentru pentru concesionarea unor lucrări de realizare și exploatare ale unor imobile.

Licitația lansată de Primăria Cluj-Napoca vizează "concesionarea lucrărilor pentru realizarea şi exploatarea unor imobile cu funcţiuni complexe pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, bdul 21 Decembrie 1989 nr. 106", notează bursa.ro. Cei care doresc să depună oferte pot opta pentru investiția într-un hotel de patru stele cu minimum 200 de camere sau o clădire de birouri și servicii conexe, minimum clasa A.

Cei care optează pentru hotel trebuie să înregistreze o cifră de afaceri medie anuală de 14 milioane de euro în ultimii trei ani, în timp ce cei care vor opta pentru clădirea de birouri trebuie să fii înregistrat minimum 3,4 milioane de euro cifră anuală de afaceri, în ultimii trei ani.

Valoarea estimată a contractului este între 350 de milioane de lei și 1,436 miliarde de lei, iar durata contractului este de 40 de ani (480 de luni).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza