Primii speakeri confirmați la Transylvania Green Energy Forum

Primii speakeri confirmați la Transylvania Green Energy Forum

Mai sunt puține zile până la Transylvania Green Energy Forum. Tranziția înspre energia verde devine o nevoie tot mai stringentă, iar experții în materie discută despre aceste subiecte într-o conferință inedită ce se va desfășura în 23-24 mai la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Organizatorii evenimentului transformă Clujul în cel mai important punct de pe harta României in domeniul Green Energy, timp de două zile. AFLĂ cine sunt speakerii care vor fi prezenți la TGEF!

Reprezentanți din mediul public și privat, împreună pentru orașe mai verzi 

Subiectele legate de energia verde și de soluțiile pe care administrațiile urbane le au la îndemână vor fi discutate pe larg timp de două zile la Cluj-Napoca. Deja, oficiali cu putere de decizie și-au anunțat prezența în cadrul forumului, alaturi de reprezentantii mediului privat in domeniu.

Primii speakeri confirmați la Transylvania Green Energy Forum

Pe listă se regăsesc:

Mircea Abrudean, Șef al Cancelariei Prim-Ministrului, George Niculescu, Președinte ANRE, Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene, Mihaela Frăsineanu, Secretar General Adjunct Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Oana Marciana Ozmen, Deputat Comisia pentru Industrii și Servicii, Franck Neel, Board Member OMV Petrom, Ștefan Gadola, Președinte CA Energobit, Radu Anghel, Head of Innovation Solutions E.ON, Mihaela Rodica Suciu, Director General Distribuție Energie Electrică Romania, Mihaela Coroiu, Transylvania Energy Cluster, Radu Puchiu, CEO Tinia Grup, Silviu-Laurențiu Tiron, Specialist E-mobility E.ON.

La eveniment va fi prezenta si Diana Barglazan, Team leader la Comisia Europeana, DG Energy, Bruxelles, directia responsabilă cu relațiile cu statele membre, finanțarea tranziției către o energie curată și a redresării ecologice.

Finanțări, orașe inteligente și soluții digitale

Toți cei prezenți în cadrul forumului vor aduce în atenția comunității temele sensibile din această perioadă: de la soluții digitale și până la variante de finanțare a proiectelor ce își propun să producă energia verde, precum și modalități de a inova în domeniu.

Temele de dezbatere în timpul conferinței includ:

●     Proiecte, programe de finanțări
●     Reglementări legislative/tendințele pietei
●     Networking
●     Inovație și tehnologie verde
●     Parcuri fotovoltaice/eoliene
●     Producători/furnizori energie
●     Tehnologii verzi

În ceea ce privește agenda preliminară, organizatorii au anunțat primele paneluri stabilite:

  • Programe de finanțări /Reglementări /Noutăți legislative
  • Comunități energetice
  • Soluții digitale și reziliență energetică
  • Provocările cu care se confruntă producătorii/furnizorii de energie
  • Sesiune Q&A

Participarea la eveniment este gratuita, inscrierile se pot face pe site-ul www.tgef.ro sectiunea Inscrieri, in limita locurilor disponibile, pana la data de 10 mai.

Parteneri principali: E ON , ENERGOBIT

Parteneri: TREC, TINIA, NOVA - POWER AND GAS, BANCA TRANSILVANIA, PARAPET.RO, OMV PETROM, DISTRIBUTIE ENERGIE ELECTRICA ROMANIA

Comenteaza