Primul charter de Turcia al sezonului, de la Cluj, programat în primăvară

Primul charter de Turcia al sezonului, de la Cluj, programat în primăvară
Aeroportul din Antalya, unul dintre cele mai accesate de către turiștii clujeni

Agențiile de turism au început să opereze rezervări pentru noul sezon estival cu plecare din Cluj, primele zboruri spre stațiunea Antalya (Turcia), fiind programate în luna mai.

Agenția Travos a pus la bătaie locuri în stațiunea turcească începând cu 28 mai, cu plecări luni și vineri din Cluj-Napoca. Astfel de avioane turistice spre Antalya vor mai zbura de pe aeroporturile din București, Timișoara, Arad, Iași, Constanța.

Un pachet all inclusive sau ultra all inclusive, pentru șapte nopți, la hotel de 5*, costă între 998 și 1.256 de euro, conform portalului agenției. Acesta cuprinde transportul cu avionul din Cluj și cazarea în Antalya, pentru doi adulți, cu asigurarea Covid inclusă. La rezervare se achită un avans de 50 de euro, respectiv 70% înainte cu 10 zile de plecare.

Christian Tour promovează vacanțe estivale în Alanya (Turcia) începând cu luna iunie. În sistem de rezervări timpurii, până la 11 ianuarie, acestea pornesc de la 368 de euro de persoană la hotelul Wien și cuprind transportul cu avionul din Someșeni, șapte nopți cazare în cameră standard, cu mic dejun, asigurarea Covid fiind opțională. Pentru hotelul Galaxy Beach, pachetul se ridică la 410 euro, iar la Kleopatra Ada, la 423 de euro, regimul fiind aici all inclusive.   

Paralela 45 a informat că primele chartere din acest an vor fi curse directe spre zone exotice precum Hurghada, Zanzibar, Ras al Khaimah-Dubai, Republica Dominicană și Maldive organizate din Cluj, în vacanța intersemestrială a elevilor, după cererea peste așteptări înregistrată de revelion pentru destinațiile exotice.

17 zboruri directe au fost deja lansate spre zonele exotice, între 14 ianuarie și 11 martie, ca alternativă în pandemie la vacanțele la schi organizate în această perioadă în anii anteriori. Turoperatorul mizează pe faptul că începerea campaniei de vaccinare le dă oamenilor și mai multă încredere să călătorească.

Zborurile pentru vacanța elevilor sunt programate de la Cluj spre Zanzibar în 29 ianuarie, iar spre Maldive, în 30 ianuarie, cu compania națională Tarom. Pentru zborurile de la Cluj, vacanțele costă de la 1.898 de euro/persoană/7 nopți în Zanzibar și 1.390 euro/persoană/6 nopți în Maldive.

Comenteaza